20.5.05

Regina [Finland]

regina and profile @ one chord to another

regina is a new electropop group from finland. their tracks are sung in finnish. sublime girl vocals and quite dreamy sounds, wonderful.

katso maisemaa
pidä varasi, tyttö

5 Comments:

At 20/5/05 19:34, Blogger ed said...

eh-eh-he, täiesti hea värk ikka.

 
At 21/5/05 10:26, Anonymous Anonymous said...

väga väga väga hea :)

 
At 25/5/05 12:07, Anonymous Anonymous said...

mm tosi jees, ainult sõnadest ei saa midagi aru

 
At 4/6/05 00:55, Blogger martin said...

mõnus, et meeldib.
ma ei saa ka aru, mida ta laulab. katso maisemaa räägib mingist maastikust ja autoga sõitmisest ja kaardist. see on vist varjatud sõnum allasurutud seksuaalsusest lapsepõlves. mulle kangastub selline 70ndate saksa film, kus auto tagapingil istub väike vihane tüdruk ja vanemad eespingil on ülemeelikus tujus ning tegevus toimub kuskil maalilisel lääne-saksamaal. pidä varasi, tyttö käsib mingil tüdrukul oma varandust hoida. tegelikult peaks see vist ikka tähendama: ettevaatust, neid!
mul hiljem tekkis kahetsus, et ma ei linkinud salakuvaajat siia. sest sellel tundusid olevat kõige jaburamad sõnad. keegi salapildistab kedagi... on ju imelik. samas muusika poolest ei olekski ta kõlvanud minu eesmärgiga kokku.

 
At 12/6/05 15:20, Anonymous Anonymous said...

electropop ja soome keel - midagi täeisti uut.esimene lugu parem. samas teise loo teatud kohad on super, aga siiski jääb lugu kuidagi nõrgaks (algus on kuul).

 

Post a Comment

<< Home